Вие сте тук

Ostava.me

Публикувано от Ostava.me на Пет., 07/03/2014 - 22:20
Актуализиран на: 
06.04.2015

Местоположение

43° 12' 38.4516" N, 24° 19' 5.2428" E
Местност: 
с. Ъглен, община Луковит, Област Ловеч

Дейности:

Цел/ идейна насоченост за функциониране на селището или проекта: 

остава.ме тук на село! място за приятели, техните приятели, приятелите на техните приятели с приятели, участници и съучастници!

Практически курсове: 
СЪБИТИЯ, ОБУЧЕНИЯ И ДРУГИ В Остава.ме насърчаваме и спомагаме организирането на събития, които са свързани със себеизграждане, творчество, култура, устойчив начин на живот и опазване на околната среда. С радост сме готови да предоставим част или цялото пространство и предлагаме съдействие при организацията на обществени и частни събития.
База към момента / общи условия: 
Остава.ме разполага с 2 основни сгради (зимна и лятна) Основната къща е снабдена с 2 бани и тоалетни, кухненско помещение с електроуреди и общо помещение – трапезария за 15 човека. Къщата се отоплява с котле на дърва и въглища и камина на 1 етаж. На територията на имота има също 2 бара с гледка към реката и лятна кухня, огнище и барбекю, каравана с две спални, батут диаметър 3.5 м, слаклайн 7м., хамаци и др. съоръжения. Разполагаме също с зеленчукова и билкова градини и няколко плодни дръвчета. ОСТАВАНЕ С НОЩУВКА В момента в Остава.ме има следните места за нощувки: Основна сграда: - Таван тип туристическа спалня с баня и 10 до 12 легла - „Пионерска” стая с 6 легла – едно двуетажно и 4 подвижни - Синя спалня за двама, при необходимост с 3то подвижно легло Лятна къща: - Спалня с допълнителни 1 или 2 подвижни легла - Тераса с бар и 2 единични легла на открито Каравана: - Две спални С помощта на приятели и доброволци, скоро се планира да довършим изграждането на още една външна баня с тоалетна, сцена за музикални и други събития, стая с 4 легла в лятната сграда, детски кът край реката и други съоръжения за общо ползване от местното население и гостите на селото. ХРАНьтъ Можете да си купите продукти и да си сготвите сами, можете да си поръчате и да ви бъде приготвена храна, можете също да споделите с нас вегетарианската храна, която приготвяме в Остава.ме. В селото има 5 хранителни магазина и месокомбинат, както и множесто възможности да си спазарите хранителни продукти директно от дворовете на местните хора, за което с удоволствие ще ви съдействаме. ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ Всички тук обичаме животните и на територията на Остава.ме пребивават младо конче, 2 дружелюбни кучета, четири котки и кокошка. Вашите домашни любимци също са добре дошли, ако са социали и дружелюбни и нямат проблем да спят на открито в двора. Спалните помещения в къщата са зона, в която животни не се допускат. КАК СЕ ИЗДЪРЖА МЯСТОТО? Остава.ме съществува и продължава да се развива благодарение на средствата, които оставяте за престоя си тук или доброволния ви труд, дарения и членски внос.
Лице за главен контакт: 
Десислава Петрова
Телефони за контакт: 
0899265044
Е-мейли за контакт: 
d.petrova@gmail.com