Вие сте тук

Бележка на администратора

В навечерието на четвъртия рожден ден на платформата направихме анализ на изминалото време.
Статистиката показва 50 регистрации. Публикувани са 29 профила, 3 блог-статии, 2 обяви, 1 мероприятие и 0 теми във форумите. Получихме и не малко е-мейли със запитвания, коментари и поздравления, за което ви благодарим!

Целта на съществуването на платформата е лесното и пригледно събиране и актуализиране на информация относно хора, които се вълнуват от устойчив и природосъобразен начин на живот. Целта също така е тези хора да се свържат, да обменят опит и взаимно да си помагат - концентрирано, лесно и бързо.

Поради тази причина решихме да сведем функционалността на платформата до най-необходимото.
Засега деактивирахме обявите и форумите докато не се покаже, че наистина има нужда от тях.
За сметка на това подготвяме нов вид съдържание - Проект с доброволци.
Този вид съдържание дава възможност за публикуване на проект, за чието осъществяване са необходими доброволци. Създателят на проекта от своя страна може да определя и администрира броя на записванията и да изпраща общ е-мейл на записалите се доброволци. Всички публикувани проекти се показват в отделен календар, което дава възможност на доброволците бързо да разберат кога и какво предстои. За тези проекти е активиран и един страничен блок, който показва следващите 5 проекта в хронологичен ред.

Надяваме се всичко това да е от полза и ще се радваме на вашето мнение.

Здрава и успешна 2017-та година!
екипът на *КОРЕН*