Вие сте тук

Общи условия за ползване

Платформата на устойчивите практики в България е плод на доброволчески труд и не е създадена с комерсиална цел. Комерсиалната реклама не се допуска.
Платформата е отворена за обществено ползване и всеки регистриран потребител и/или гост може да използва публикуваната информация за лични цели.
За верността и актуалността на публикуваното съдържание са отговорни неговите автори (регистрирани потребители).
Администраторите на платформата не могат да поемат отговорност за публикуваната от потребителите информация и за евентуални усложнения, възникнали при употребата на тази информация. Администраторите се грижат за техническата поддръжка, за функционалността и за сигурността на платформата.

Потребителски акаунт

От 15.01.2017 за регистрация в платформата се изисква одобрение от страна на администратор. Въведохме тази функция, тъй като периодично ни се налага да изтриваме нежелани акаунти на спамъри. Също така при регистриране на злоупотреба със създаден потребителски акаунт, администраторите си запазват правото да изтрият него, както и свързаното с него съдържание.

Лични данни

Администраторите на платформата ще използват личните данни на регистрираните потребители единствено и само за осъществяване на връзка с тях.
Тъй като личните данни на регистрираните потребители са публично публикувани, администраторите не могат да поемат отговорност за злоупотреба от трети лица. Всеки потребител сам носи риска и отговорността при публикуването на лични данни. Всеки регистриран потребител може да изтрие акаунта си по всяко време. При изтриване на акунта, всякакъв вид съдържание и лични данни, свързани с него биват окончателно изтрити от базата данни!

Злоупотреба

При регистрирана злоупотреба със системата, като публикуване на съдържание или линкове към съдържание, подбуждащо насилие, агресия и расизъм; публикуване на порнографски материали; нарушаване на всякакъв вид човешки и авторски права и др. екипът, поддъжащ платформата си запазва правото да изтрие съдържанието и/или акаунта на автора. При регистриране на злоупотреба, молим незабавно да се свържете с нас на адрес: mail@koren.bg